Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το νησί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, καθώς εντοπίστηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Τυλιγμένο σε σεντόνι το άψυχο σώμα της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι, χωρίς σημάδια τεμαχισμού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το σημείο είχε ελεγχθεί πριν λίγες μέρες από την Πολιτική Προστασία, στοιχείο που μπορεί να υποδεικνύει ότι η σορός της κοπέλα μπορεί να μεταφέρθηκε.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονική πράξη.

Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι στο νησί έχει φθάσει η μητέρα της άτυχης κοπέλας μαζί με άλλους δύο συγγενείς.

Βίντεο με τις κινήσεις του 32χρονου

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φαίνεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη γυναίκα θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος.

Μάλιστα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, δείχνει τις κινήσεις του 32χρονου δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια.

Το βίντεο από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει στο κατάστημα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

Αφού παίρνει χρήματα που του έχουν στείλει κάποιος γνωστός του, πιθανόν από το Κουβέιτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας περίπου στις 19:00 το απόγευμα κάμερα από σπίτι γείτονα «συνέλαβε» τον 32χρονο μέσα σε πανικό να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο σημείο και να γυρνάει λίγη ώρα αργότερα μέσα σε πανικό με στάχυα στα ρούχα.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί τη Δευτέρα.