Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το νησί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, καθώς εντοπίστηκε νεκρή την Κυριακή στην περιοχή Αλυκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι, χωρίς σημάδια τεμαχισμού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το σημείο είχε ελεγχθεί πριν λίγες μέρες από την Πολιτική Προστασία, στοιχείο που μπορεί να υποδεικνύει ότι η σορός της κοπέλα μπορεί να μεταφέρθηκε.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές. Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονική πράξη.

Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Να σημειωθεί ότι στο νησί έχει φθάσει η μητέρα της άτυχης κοπέλας μαζί με άλλους δύο συγγενείς.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα τελευταία ίχνη της 27χρονης καταγράφηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Εντοπίστηκε σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Λίγο αργότερα κατέφθασε στο μίνι μάρκετ μια παρέα 5 ανδρών. Στις 9 το βράδυ η 27χρονη έφυγε από το μίνι μάρκετ, επιβιβαζόμενη στο μηχανάκι που οδηγούσε ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, στην περιοχή Τιγκάκι, δίπλα στην περιοχή Μαρμάρι.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής, που απολογείται αύριο στην Ανακρίτρια.