Ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην περιβόητη πλέον δήλωση του, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, η Έφη Αχτσιόγλου, τοποθετήθηκε σχετικά λίγο πριν τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του κόμματος.

Η πρώην υπουργός Εργασίας, σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της αρχηγίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό. Έχει αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα. Κάθε συζήτηση που επιχειρεί αυτό να το αμφισβητήσει είναι άκυρη και εκτός πλαισίου», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β΄Αθηνών.

Για τις επερχόμενες εκλογές

Για την ερχόμενη εκλογική μάχη, η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι: «Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη».

Η Έφη Αχτσιόγλου επανέλαβε ότι «μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο». «Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχθούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό το πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες», συνέχισε η πρώην υπουργός Εργασίας.