Ένα αεροπλάνο της American Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο το πρωί της Κυριακής στο Κολόμπους του Οχάιο, μετά από ενδεχόμενο χτύπημα πουλιού που φαίνεται να πυροδότησε φωτιά στον κινητήρα.

Το Boeing 737 της πτήσης 1958 είχε αναχωρήσει από το Κολόμπους με προορισμό το Φοίνιξ προτού το πλήρωμα αναφέρει το τρομακτικό ατύχημα γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα), σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA)

Το αεροπλάνο επέστρεψε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο John Glenn Columbus, δήλωσε η FAA.

«Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα περιστατικό αεροσκάφους στο CMH σήμερα το πρωί που αφορούσε πυρκαγιά στον κινητήρα. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και το αεροδρόμιο είναι ανοιχτό και λειτουργεί», ανέφερε το διεθνές αεροδρόμιο John Glenn Columbus σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter.

Η πτήση επέστρεψε με ασφάλεια στο Κολόμπους «λόγω μηχανικού προβλήματος». ανέφερε σε ανακοίνωσή της η American Airlines.

«Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά. Το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για συντήρηση και η ομάδα μας εργάζεται για να επαναφέρει τους επιβάτες στο δρόμο τους προς το Φοίνιξ», ανέφερε η ανακοίνωση της American Airlines.