Υπόθεση Γεωργούλη. Όλοι έπεσαν, για μια ακόμα φορά από τα σύννεφα.  Κανείς δεν γνώριζε τίποτα για μια καταγγελία που έγινε πριν από τρία χρόνια. Είναι, πράγματι, έτσι;

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι έμαθαν τα πάντα μετά τις αναφορές της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα φαίνεται όμως ότι, καιρό πριν, υπήρχε μια έντονη φημολογία και απροσδιόριστες φήμες για τον Αλέξη Γεωργούλη που είχαν φτάσει και στα αυτιά των υπεύθυνων για την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου: «Υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», υποστήριξε μιλώντας στον ANT1. Το πρόσωπο που είχε καλέσει τον κ. Γεωργούλη, ο οποίος διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Παραμένει άγνωστο αν ο κ. Παπαδημούλης θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τη φημολογία και τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Γεωργούλης.  Όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης το θεωρεί δεδομένο. «Ήξερε και τον κάλυπτε ο Τσίπρας. Αυτό είναι βέβαιο 100%. Καταγγελία που είναι από το 2020 και δεν την έχει πάρει χαμπάρι ο ΣΥΡΙΖΑ; Να είμαστε σοβαροί, υπάρχει στοιχειώδης νοημοσύνη», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι. 

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «όταν έγινε η καταγγελία κατά του Λιγάδη ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου δολοφονία χαρακτήρα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Λιγνάδη στην Επίδαυρο.

Το ερώτημα που επίσης προκύπτει είναι αν η κυρία Χρονοπούλου είχε ενημερώσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για όλη αυτή την ιστορία αφού είναι μια εκ των στενών του συνεργατών και προορίζεται για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠαΣοΚ. Οι στενοί συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη εμφανίζονται κατηγορηματικοί. Κανένας στο ΠαΣοΚ, ούτε ο πρόεδρος του κόμματος γνώριζαν το παραμικρό. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές, ούτε το στενό οικογενειακό της περιβάλλον γνώριζε για την περιπέτεια της.