Με μία ακόμη κατάθεση από την 12χρονη των Σεπολίων, θύμα βιασμού και μαστροπείας, συνεχίστηκε χθες η προανακρτική έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών. Η ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 10 νέα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην υπόθεση ενώ αναφέρθηκε και στον βασικό κατηγορούμενο και προφυλακισμένο για το βιασμό της και μαστροπεία, 53χρονο Ηλία Μίχο για τον οποίο είπε ότι της ζητούσε να συνευρίσκεται ερωτικά με «πλούσια πρόσωπα».

Την παραγγελία για τη νέα κατάθεση του θύματος – έκτη κατά σειρά – την  έδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά από αίτημα των δικηγόρων της οικογενείας της ανήλικης, το οποίο έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάθεση ήταν πολύωρη και δώθηκε και πάλι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρά το γεγονός  ότι σύμφωνα με το νόμο θα έπρεπε το ανήλικο θύμα να καταθέτει στο «Σπίτι του Παιδιού».

Χθες, Μεγάλη Δευτέρα, κλιμάκιο αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετέβη σε συγγενικό σπίτι όποου  διαμένει η 12χρονη και  τη μετέφεραν στα γραφεία του 8ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου βρίσκεται το Τμήμα Ανηλίκων ώστε να καταθέσει για έκτη φορά για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις περιπτώσεις βιασμού από τους οποίους μάλιστα προέκυπτε και οικονομικό όφελος (μαστροπεία).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές  η επιλογή για την κατάθεση της 12χρονης  στη ΓΑΔΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι  το ανήλικο θύμα έχει αποκτήσει σχέση εμπιστοσύνης με την ψυχολόγο, κυρία Κωστάκου, κάτι το οποίο επιβειβαιώνει και η πλευρά των δικηγόρων της οικογενείας της ανήλικης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η κυρία Κωστάκου και αυτήν τη φορά κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τη 12χρονη και άρα εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση των νέων ατόμων στα οποία αναφέρθηκε και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.