Δεν έχουν τέλος οι εμπλεκόμενοι στην σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό που από το φθινόπωρο απασχολεί την ελληνική κοινωνία και Δικαιοσύνη.

Χθες, Τρίτη, (21-02-2023) έγιναν ακόμη δύο προφυλακίσεις στην υπόθεση. Προσωρινά κρατούμενοι είναι ένας 33χρονος, ο οποίος  φέρεται να έστελνε την γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο προκειμένου να φέρνει στο σπίτι του το ανήλικο κορίτσι και να το εκμεταλλεύτεται σεξουαλικά και έναντι αμοιβής και έναν 58χρονο ο οποίος φέρεται να ήταν ο δεύτερος παιδοβιαστής, ο οποίος  βίασε τη 12χρονη αμέσως μετά τον  βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση για βιασμό και μαστροπεία, 53χρονο Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος, την άλλη Πέμπτη, έχει κληθεί από την ανακρίτρια να απολογηθεί συμπληρωματικά, δεδομένων των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει από την ανακριτική διαδικασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση,  έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει το απολογητικό του υπόμνημα.