Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όσα είπε, όπως αποδείχθηκε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της με βάση την πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της που έδωσε στις αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε συμπληρωματική απολογία καλείται ο Μίχος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος, την άλλη Πέμπτη, έχει κληθεί από την ανακρίτρια να απολογηθεί συμπληρωματικά, δεδομένων των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει από την ανακριτική διαδικασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει το απολογητικό του υπόμνημα.