Τα γυρίσματα για την νέα, δεύτερη σε σειρά, ταινία του Joker, με τον τίτλο «Folie à Deux» συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο, τραβώντας και πάλι τα βλέματα. Κι αυτό γιατί τα διάσημα σκαλιά στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, που συνδέουν τις λεωφόρους Shakespeare και Anderson στη West 167th Street έγιναν φιλόξενο σκηνικό για άλλη μια αγαπημένη φανταστική αντι-ηρωίδα του σύμπαντος της DC.

View this post on Instagram

A post shared by Joker: Folie à Deux (@joker.folieadeux)

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Todd Phillips, η Lady Gaga, φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα γούνινο παλτό, γύρισε μια σκηνή στη σκάλας όπου το 2019 ο Joaquin Phoenix έδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, η οποία του χάρισε και το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2020.

Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος και φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν την Lady Gaga ως Harley Quinn.

Φωτ.: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οιJoaquin Phoenix, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland,  Harry Lawtey και η Zazie Beetz, η οποία επέστρεψε στο καστ.

Το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σημειωτέον την ίδια μέρα το 2019 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία η οποία σφράγισε την επιτυχία της με εισπράξεις $1,074 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.