Η Καρολίνα Πελενδρίτου, Κύπρια Παραολυμπιονίκης, σε ηλικία 16 ετών έχασε την όρασή της. Χθες, Πέμπτη 23/3 περπάτησε στην πασαρέλα του“Yes I Do Catwalk” που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας και ήταν εμπνευσμένο από την απόκοσμη ομορφιά του Βόρειου Σέλας.

Συγκεκριμένα, ανέβηκε στην πασαρέλα του show φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Ταβουλαρίδη, ενώ είχε στο πλάι της τον προσωπικό της σκύλο-οδηγό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τη συνοδεύει παντού.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού. Άλλωστε, η κολύμβηση είχε μπει στη ζωή της από πολύ μικρή ηλικία. Και μπορεί το πρόβλημα όρασής της, που εμφανίστηκε στα 9 της χρόνια να τη δυσκόλεψε, όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

Μετά τα 16 της, όταν η όρασή της είχε πλέον μειωθεί σημαντικά, η Καρολίνα χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να μπορέσει να αποδεχθεί τη νέα κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αλλά με τη βοήθεια της μητέρας της και μιας αθλητικής ψυχολόγου, αποφάσισε να κατέβει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

«Τη στιγμή που -τελικώς- εκκινούσα από το βατήρα για τον αγώνα των αθλητών με αναπηρία, είχα πια αποδεχτεί να ξεκινήσω έναν επίπονο διάλογο με τον εαυτό μου, για το πρόβλημά μου και τότε ένα νέο, τεράστιο κεφάλαιο άνοιγε στη ζωή μου. Όχι καλύτερο, όχι χειρότερο, απλώς αληθινό. Ο διάλογος ακόμα συνεχίζεται… όμως αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα, είναι πως ό,τι και αν μας συμβαίνει δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας και την πίστη στον εαυτό μας» είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Στο πλευρό της, εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκεται και ο σύζυγός της, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου.