Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς κομβικό για τη «μάχη» του τίτλου, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων με μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός από το αρχικό σχήμα στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Χάμες Ροντρίγκες και στη θέση του ξεκινάει τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Μίτσελ που δεν είχε ανακοινώσει αποστολή την Παρασκευή για το «αιώνιο» ντέρμπι, δεν ξεκινάει βασικό τον Κολομβιανό σούπερ σταρ. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του είναι οι ποδοσφαιριστές που δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ η τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μίτσελ επέλεξε να ξεκινήσει το κλασικό δίδυμο των Εμβιλά και Χουάνγκ, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο και ουσιαστικά αντί του Χάμες θα είναι ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ στις δυο πτέρυγες θα είναι οι δύο Ισπανοί Πεπ Μπιέλ και Σέρτζι Κανός.