Την Λάρισα θα επισκεφτεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τη ΝΔ, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ στις 18:30. Οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη ανα την περιφέρεια έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα καθώς οδεύουμε ολοταχώς για την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου μιας και όπως προκύπτει η 9η Απριλίου είναι η ημερομηνία που έχουν «κλειδώσει» στο Μέγαρο Μαξίμου για τις πρώτες κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη ανακοίνωση της παρουσίας του πρωθυπουργού στη θεσσαλική πρωτεύουσα έρχεται μετά την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα την οποία ο πρωθυπουργός -παρότι βρίσκεται στο Μόναχο- δεν άφησε ασχολιάστη και με δηκτικό ύφος αναφέρθηκε στην εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε τρακτέρ.

«Είδα σήμερα την εικόνα του κ Τσίπρα πάνω σ΄ ένα τρακτέρ όπως ακριβώς δέκα χρόνια πριν. Δεν άλλαξε τίποτα, ίδιος και απαράλλαχτος ο ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον βαθμό κοροϊδίας προς τον ελληνικό λαό». «Είναι εύκολο εξάλλου να τάζεις πολλά όταν ξέρεις ότι δεν θα κερδίσεις τις εκλογές», ανέφερε.