Προφυλακισταίοι κρίθηκαν οι τέσσερεις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o 23χρονος Πακιστανός με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι και τα πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 65χρονος δερματολόγος – αφροδισιολόγος, συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η 12χρονη είχε υποδείξει τα συγκεκριμένα άτομα ως κάποιους από τους άνδρες που τη συνάντησαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φεβρουαρίου αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει υποστηρίξει πως οι «συναντήσεις» με τον οικογενειάρχη γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς.

Το κορίτσι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο.

Οι συλλήψεις για την υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15, ενώ ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα.