Η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα, η θρυλική «Σάσα» της Ντόλτσε Βίτα, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σενάριο του «Ντόλτσε Βίτα» και στον ρόλο της.

«Το σενάριο του Ντόλτσε Βίτα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τη Σάσα και τα πιο μικρά παιδιά. Με ρώτησε μια κυρία, γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε «α γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια»», αποκάλυψε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Για την διαχείριση του ρόλου της που άφησε εποχή η Κατιάνα Μπαλανίκα δήλωσε πως, «χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είχε πει να κάνω φλερτ στον Ευθυμιάδη. Του απάντησα ότι «αν η Σάσα το κάνει αυτό, θα πρέπει να φύγει από τη σειρά», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, όταν έμαθε ένα δυσάρεστο νέο.

«Στα γυρίσματα της σειράς, έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο, όταν με πήραν να μου το πουν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε αρκετές μέρες από το γύρισμα για να αντέξω τον θάνατο της μητέρας μου και ήρθε και στην κηδεία», είπε κλείνοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα.