Εν αναμονή τού… διπλοτσεκαρίσματος των υποψηφιοτήτων και της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων της ΝΔ, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με ιδιαίτερη σημασία, οι οποίες αναμένεται να τακτοποιηθούν εντός των προσεχών ημερών.

Μία από αυτές τις εκκρεμότητες έχει να κάνει με τις σκέψεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ως προς το αν θα είναι για μία ακόμη φορά υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Απ’ ό,τι πληροφορούμαι, σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα, και δεν είμαι απολύτως βέβαιος αν αυτές θα γίνουν από τον ίδιο ή από το κόμμα γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει κανείς να αναμένει μάλλον κάτι «τσουχτερό» και πολιτικά απόνερα, αφού θα πρόκειται για συνέχεια των επεισοδίων που, με αφορμή τις υποκλοπές, ξεκίνησαν το καλοκαίρι από τα Ανώγεια και συνεχίστηκαν με τα παγωμένα βλέμματα στη ΔΕΘ και στα εγκαίνια του Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά στο Παλλάς. Θα οριστικοποιήσει ο πρώην πρωθυπουργός τις αποστάσεις του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή θα συμπαραταχθεί στην εκλογική μάχη; Δεκτά και τα στοιχήματα.