Καλά που έχει και τη Λίνα Μενδώνη ο Κωνσταντίνος Τασούλας να τον ενημερώνει για όσα λένε για εκείνον στα social media.

Οι δυο τους βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Μάτι Αττικής και, περιμένοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Αναστασιάδη για τον «θεμέλιο λίθο» στο Πάρκο Μνήμης (με δωρεά της Κύπρου) για τα 104 θύματα της τραγωδίας του 2018, έπιασαν αυτό που λέμε ψιλή κουβέντα – για την κόκκινη γραβάτα του Τασούλα και άλλα τέτοια χαλαρά, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έγινε πιο πολιτική και, μιλώντας για τα νομοσχέδια που είναι στα σκαριά, πήγε στην απόφαση Τσίπρα για «λευκή απεργία» από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.

«Ε, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πια τα θέματα… αψήφιστα» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, δίνοντας αμέσως πάτημα στην υπουργό Πολιτισμού να μην ξεφύγει από το προηγούμενο ανάλαφρο κλίμα και να του μιλήσει για την απήχηση που έχουν οι ατάκες-αντιδράσεις του στο Διαδίκτυο.

«Ξέρεις, γράφουν για σένα Τασούλας-θεούλης» του είπε η κυρία Μενδώνη, με εκείνον μάλλον να… απορεί για την ερμηνεία της λέξης, ζητώντας διευκρινίσεις! «Θεούλης, θεούλης, δηλαδή αλλού, φοβερός» προσπαθούσε να εξηγήσει η υπουργός.