Για τις υποκλοπές και την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου «σφάχτηκαν» στον αέρα οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος. Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή του Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη και κουβέντα στην κουβέντα «άναψαν τα αίματα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει τραμπούκικη και προβοκατόρικη συμπεριφορά, την οποία «περιφέρει στα κανάλια».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τότε ρώτησε «μου κάνετε παρατήρηση;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει τον λόγο, λέγοντας  «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Τότε, ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».

«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κατηγορία οδήγησε στην έκρηξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου που είπε στον Γιώργο Κουμουτσάκο: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Αλήτη; Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Όμως, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επέμεινε, ενώ του είπε ότι θα τον μηνύσει. «Θα τη λάβεις (σ.σ. τη μήνυση) αύριο το πρωί», του είπε χαρακτηριστικά.

Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει, το κανάλι αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις με τον καυγά να συνεχίζεται εκτός αέρα πλέον.

Δείτε το βίντεο (ο καυγάς ξεκινάει στο 5:20)