Όπως το συνηθίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού πηγαίνουν στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών για ευχές αλλά και για χαλαρή κουβεντούλα.

Αρκετές ειδήσεις ωστόσο είχε η συνομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με τους κοινοβουλευτικους συντάκτες μετά το τέλος της ψηφοφορίας για τον προυπολογισμό.

Σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που είπε ότι θα ανέβει στο Μέτσοβο για γιορτές, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη αφου πέρυσι όταν πήγε στον τόπο καταγωγής του τα Τζουμερκοχώρια, κόλλησε…κορωνοϊό!

» Τη θάλασσα την έχω πιο εύκολη» Είπε αποκαλύπτοντας ότι από το 2020, όταν ξέσπασε, η πανδημία κάνει μπάνια έως τα Χριστούγεννα. » Όταν έχει λιακάδα η θάλασσα», είπε, «είναι απόλαυση, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από τον Ιανουάριο» και μετά συνέχισε.

Σημείωσε ακόμη ότι καθημερινά κάνει τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του στην Κυψέλη, στο γήπεδο της Αλεπότρυπας και μόνο όταν το είχαν κλείσει λόγω υγειονομικών περιορισμών, πήγαινε στο Ολυμπιακό στάδιο.

Όσον δε για την πρωθυπουργική εξαγγελία της επιδότησης του 10 τοις εκατό στα ψώνια από τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, παρέπεμψε στην κινηματογραφική ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη » Κυρ Στέφανε θα το κάψουμε σήμερα «.

Τέλος για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών υποστήριξε ότι « μετά τον Ιανουάριο οι κάλπες δεν θεωρούνται πρόωρες».