Δεν το χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που εξελίχθηκε στην Καλαμάτα όπου ζευγάρι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι σοροί τους βρέθηκαν σε δύσβατο μέρος της περιοχής ενώ σημειώνεται πως και οι δύο ήταν γνωστά και αγαπητά πρόσωπα μέσα από την κοινωνική τους δράση στην πόλη της Καλαμάτας.

Σοκ επίσης προκαλεί το γεγονός ότι οι οικονομικές δυσκολίες φαίνεται να ήταν ο λόγος που το ζευγάρι προέβη στο απονενοημένο διάβημα πέφτοντας στο κενό, στο νταμάρι της περιοχής Λεΐκων.

Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων και τα πρώτα στοιχεία δεν έδειχναν εγκληματική ενέργεια, αλλά αυτοκτονία.

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες ότι βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας στο οποίο το ζευγάρι εξηγούσε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του για οικονομικούς λόγους.

Έβαλαν τέλος στη ζωή τους

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του.

Ο 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας, σύμφωνα με το best-tv.gr, από ύψος 50 μέτρων στο νταμάρι, ενώ η 68χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε στο πάνω μέρος του λατομείου.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους πιο κοντινούς συγγενείς των θυμάτων σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Ανασύρθηκε η σορός του 70χρονου στην Καλαμάτα

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ανάσυρσης της σορού του 70χρονου που εντοπίστηκε στα νταμάρια, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, αντιπύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος μίλησε για την επιχείρηση.

Ο κ. Κατσαφάδος ανέφερε ότι η Υπηρεσία του ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι υπήρχε άτομο πεσμένο στο λατομείο των Λεΐκων από ύψος περίπου 30 μέτρων.