Συναγερμός σήμανε στην Καλαμάτα, καθώς ένας άνδρας 70 ετών και μια γυναίκα 69 ετών εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή των Λεΐκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανδρόγυνο και εικάζεται ότι έπεσαν από μεγάλο ύψος από το νταμάρι που υπάρχει στην περιοχή.

Οι σοροί των δυο νεκρών, όπως αναφέρει η ΕΡΤ,  έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται και το σενάριο της διπλής αυτοκτονίας. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ο άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο χώρο που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους.

Το νταμάρι φέρεται να είναι ιδιοκτησίας του 70χρονου ενώ σύμφωνα με το messinia live.gr, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην είδηση του θανάτου του ζευγαριού, καθώς ο 7οχρονος ήταν γνωστός και αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.