Σε διπλή αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές σχετικά με την πτώση δύο ανθρώπων σε νταμάρι στην Καλαμάτα.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε λατομείο στην περιοχή των Λεΐκων, στη Μεσσηνία. Οι σοροί τους, σύμφωνα με το messinialive.gr, εντοπίστηκαν γύρω στις 12:50.

Διαβάστε επίσης: Δύο νεκροί σε νταμάρι στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του.

Ο 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας, σύμφωνα με το best-tv.gr, από ύψος 50 μέτρων στο νταμάρι, ενώ η 68χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε στο πάνω μέρος του λατομείου.

Στο σημείο επιχειρούν για την ανάσυρση των πτωμάτων πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί αναζητούν τους πιο κοντινούς συγγενείς των θυμάτων σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν αφήσει πίσω το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εξετάζουν το σενάριο για διπλή αυτοκτονία.

Ανασύρθηκε η σορός του 70χρονου στην Καλαμάτα

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ανάσυρσης της σορού του 70χρονου που εντοπίστηκε στα νταμάρια, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, αντιπύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος μίλησε για την επιχείρηση.

Ο κ. Κατσαφάδος ανέφερε ότι η Υπηρεσία του ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι υπήρχε άτομο πεσμένο στο λατομείο των Λεΐκων από ύψος περίπου 30 μέτρων.

Με φορείο ομάδα της Υπηρεσίας του, καθώς και τη βοήθεια αστυνομικών, πήραν το άτομο που ήταν νεκρό.

Όσο για τη δεύτερη σορό, ανέφερε ότι η σύζυγος του θύματος βρέθηκε νεκρή στο πάνω μέρος του λατομείου.