Πληροφορίες για τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από την σχετική εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτουν στοιχεία σχετικά με την πορεία που είχε η σφαίρα που τραυμάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον 16χρονο.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το σπίτι του 16χρονου Ρομά

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το voria.gr η σφαίρα χτύπησε τον 16χρονο Ρομά στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή αριστερά κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να επιβεβαιώσει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ανήλικου Ρομά ο οποίος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το βλήμα του πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου του, από όπου το βλήμα αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Διασωληνωμένος

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 16χρονο.

Ο νεαρός Ρομά παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως στον 34χρονο αστυνομικό που κατηγορείται πως τον πυροβόλησε επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή για το εάν θα παρέμενε προσωρινά κρατούμενος ή όχι. Το Δικαστικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει την οριστική απόφασή του εντός των επομένων πέντε ημερών.