Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να μεταβιβαστεί η περιουσία του στην κόρη του Λυδία, όπως είπε ο δικηγόρος του, σήμερα Τρίτη στο MEGA.

Ωστόσο, φίλη της αδικοχαμένης Καρολάιν υποστήριξε πως η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου του πιλότου για να βγει από τη φυλακή. Σύμφωνα με όσα είπε, ο δολοφόνος θέλει να παρουσιάσει ελαφρυντικά και σε λίγα χρόνια να ζητήσει να βγει από τη φυλακή.

Τι είπε ο δικηγόρος του για την μεταβίβαση της περιουσίας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, η οποία μένει μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας στην Αλόννησο.

Ειδικότερα, ο καταδικασμένος σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στην κόρη του.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης αναφέρθηκε στις πληροφορίες που κάνουν λόγο για την μεταβίβαση της περιουσίας και επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Είτε μιλάγαμε προανακριτικά είτε μιλάγαμε κατά τη διάρκεια της δίκης, που αναμένουμε την εξέλιξη, ήταν ότι για όποια περιουσία μιλάμε, κινητή και ακίνητη, να πάνε στο παιδί. Ήδη ο ίδιος αυτοβούλως ξεκίνησε την διαδικασία. Ακόμα και για το ακίνητο που έχει αγορασθεί τότε από κοινού με την σύζυγό του, και οτιδήποτε άλλο υπάρχει, εφόσον φυσικά το αποδεχτούν οι ασκούντες της επιμέλειας του παιδιού», ανέφερε αρχικά.

«Όντως είναι κάποιες διαδικασίες που αφορούν στην βούληση του άλλου να τις μεταβιβάσει, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που έχει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, είναι αυτός που ασκεί την επιμέλεια. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός που ασκεί την επιμέλεια είναι η μητέρα της Καρολάιν. Η αγορά του οικοπέδου ήταν από κοινού», κατέληξε.

Τι θα κάνει η οικογένεια της Καρολάιν

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Ωστόσο, φίλη της αδικοχαμένης Καρολάιν υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΤΝ1, πως αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου του πιλότου για να βγει από τη φυλακή. Με αυτή την κίνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξή της, ο δολοφόνος θέλει να παρουσιάσει ελαφρυντικά και σε λίγα χρόνια να ζητήσει να βγει από τη φυλακή.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες η αδερφή της αδικοχαμένης κοπέλας Σουζάνα, βρίσκεται στην Αλόνησσο και προσπαθεί να τρέξει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να πάρει η οικογένεια της, τη μικρή Λυδία.