Στις φυλακές Μαλανδρίνου έχει μεταφερθεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να εκτίσει την ποινή του για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς.

Η ποινή που του επιβλήθηκε για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά είναι ισόβια και 11 ακόμα έτη κάθειρξης.

Έτσι, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει στις φυλακές για τον κορωνοϊό.

Τα αιτήματα στη διεύθυνση φυλακών

Σύμφωνα με το Star, ο 33χρονος υπέβαλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση των φυλακών. Το πρώτο είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, και το δεύτερο να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

Οι απειλές

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον δικηγόρο του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δεχθεί επίθεση από συγκρατούμενό του όσο ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».