Εντυπωσιακή, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι η τουριστική κίνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, τις πρώτες χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Ενα πρώτο ευοίωνο σημάδι για αυτό που αναμένεται να ακολουθήσει το καλοκαίρι, αν λάβουμε υπ’ όψιν και τις ήδη αρκετά αυξημένες κρατήσεις. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα αισιοδοξίας, λογικό είναι να έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον της αγοράς στον τομέα του τουρισμού, με αρκετές σημαντικές επενδύσεις από κεφάλαιο προερχόμενο από το εξωτερικό να δίνουν νέα πνοή στα νησιά μας και ιδιαιτέρως στα πιο κοσμοπολίτικα και δημοφιλή από αυτά, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Εφέτος ειδικά, το καλοκαίρι θα τα έχει όλα: από μεγάλες διασημότητες που έρχονται στη χώρα μας ως επενδυτές, μέχρι δοκιμασμένες αξίες χρόνων που έχουν διαμορφώσει την τουριστική ζωή και των δύο νησιών που συνεχώς επιμένουν να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους και να παραμένουν στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Ντιάνα Καρτσαγκούλη καταγράφει τα σημαντικότερα grand openings για το 2022, έτσι ώστε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ζήσουν το εφετινό καλοκαίρι όσοι τυχεροί βρεθούν για διακοπές σε αυτούς τους δύο, διαχρονικά αγαπημένους προορισμούς του διεθνούς jet set.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο.