Μία ακόμη πληροφορία έρχεται στο προσκήνιο σχετικά με το ζευγάρι της Πάτρας που έθαψε και τα τρία του παιδιά.

Όταν ο τότε δικηγόρος του ανδρόγυνου Αποστόλης Λύτρας, κατέβηκε στην Πάτρα, ενημερώθηκε από τους γονείς για την «τριπλή» υπόθεση θανάτου των κοριτσιών τους και τους εξέφρασε τις νομικές του απόψεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο κ. Λύτρας, από τότε, τους ανέφερε…και το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας, αν όχι στον Κορυδαλλό, στη Θήβα.

Τι έλεγε ο Μάνος;

«Τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να΄χει κάνει κακό στα παιδιά μου. Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της» ακούστηκε να λέει ο μετέπειτα κατήγορός της Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα, τότε, ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον εργοδότη του, ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου η επιχείρηση διαθέτει παράρτημα κι έτσι θα μπορούσε να μη χάσει τη δουλειά του φεύγοντας από την Πάτρα.

Η εξέλιξη, με την απαγγελία κατηγορίας στη Ρούλα Πισπιρίγκου και την προφυλάκισή της, «άλλαξε» το δρομολόγιο του Μάνου, που όχι να τη συναντήσει, αλλά ούτε καν να τηλεφωνηθεί μαζί της πια δεν θέλει!