Μετά το «άδειασμα» στην εν διαστάσει σύζυγό του, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, περνάει στην ουσιαστική αντεπίθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης τις αμέσως επόμενες ώρες  θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.