Ενώ ο 23χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών αναλύονται εξονυχιστικά τα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας αλλά και οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα δραματικά γεγονότα.

Η αστυνομία έχει επιφορτιστεί με την γρήγορη εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι έρευνες στρέφονται γύρω από ένα άτομο που φαίνεται στο βίντεο και έχει αναφερθεί από αυτόπτες μάρτυρες.

Τι ερευνούν οι αρχές

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι αρχές ερευνούν για έναν ψηλό και εύσωμο άνδρα που απεικονίζεται στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος της περιοχής Χαριλάου όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Έχοντας τα παραπάνω στοιχεία οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το συγκεκριμένο άτομο, έτσι ώστε να φτάσουν στη δεύτερη σύλληψη μετά από αυτή του 23χρονου.

Ο 23χρονος δεν είπε τίποτα για τον άνδρα που αναζητά η αστυνομία κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ενώ δεν απάντησε και σε κάποια άλλη ερώτηση υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει γιατί τον συνέλαβαν.