Ενα ποτήρι σαμπάνιας μαζί με high tea είναι ό,τι καλύτερο αυτές τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι έχει φροντίσει οι καλεσμένοι του που έφθασαν από τις Ιταλικές και Γαλλικές Αλπεις (μάλλον εξουθενωμένοι από τις «φιγούρες» στις μαύρες πίστες) να έχουν κοντά τους δύο ειδικούς από το περίφημο chi nei tsang abdominal massage.

Το massage που κάνουν στο νούμερο ένα spa resort στον πλανήτη. Το φαντασμαγορικό China-Som στη μακρινή Ταϊλάνδη. Η Θέκλα δαγκώνει με… χάρη περισσή ένα μικρό γλυκό με raspberries, βανίλια και μαρέγκα. Λέει ότι το China-Som πέφτει πολύ μακριά. Οι φίλοι της που είναι στο Μόντε Κάρλο την πληροφόρησαν ότι αρκετοί Ελληνες οι οποίοι βρίσκονται εκεί επιλέγουν να κάνουν beauty treatments και χαλαρωτικό massage στο spa του Yacht Club.

Θεωρείται πολύ exclusive και πρέπει να διαθέτεις υψηλές γνωριμίες (τύπου ελβετοί και γάλλοι old money επιχειρηματίες ή ρώσοι billionaires) για να γίνεις μέλος. Κάποιος επιφανής τέλος πάντων πρέπει να σε προτείνει. Η Θέκλα μάς ενημέρωσε ότι το spa που συνδέει με «τούνελ» το ανακαινισμένο (μάλλον άκομψα) Hotel de Paris με άλλο χώρο προτιμούσε συχνά γνωστός εκδότης ο οποίος πριν από λίγους μήνες «πέταξε» στους ουρανούς.

Οι έλληνες πάντως επιχειρηματίες που λατρεύουν να επισκέπτονται το Πριγκιπάτο ψάχνουν να βρουν ποιος θα τους προτείνει να γίνουν μέλη στο exclusive spa. Οι σύζυγοί τους προτιμούν τις βόλτες στην boutique Mercedes που, όχι, δεν πουλάει αυτοκίνητα, αλλά μόνο φορέματα με κρύσταλλα Swarovski.