Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή στα Τρίκαλα, ο 29χρονος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο 29χρονος  μίλησε για σκευωρία που έχει στηθεί από την πρώην σύζυγο του και το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλύτης η νέα κατάθεση που έδωσε το 4χρονο κοριτσάκι, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατάθεση που καταγράφηκε οπτικοακουστικά και μελετήθηκε σε βάθος.

«Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της» ανέφερε η μητέρα της 4χρονης στο «LIVE NEWS».

Τι λέει ο παππούς της

Για πρώτη φορά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Αριστείδης Μούσιος, ο παππούς της 4χρονης.

«Μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις, το είχαν διαλύσει το μαγαζί πριν χιλιάδες χρόνια…είχανε σκορπίσει, όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν δεν μπορούν να τα βρούνε τα χαλάνε» δήλωσε ο παππούς της 4χρονης.

Και συνέχισε για τα σημάδια στο κορμί της κόρης του και μητέρας της 4χρονης: «Ακριβώς δεν μου το είχε πει, αλλά είχα δει σημάδια πάνω της από χτυπήματα, μελανά σημάδια, η μικρή (η κόρη μου) δεν είχε πει μαζί μου τίποτα, τα έλεγε στη μανά της και η μάνα μου τα έλεγε».

«Εν τω μεταξύ την έβλεπα με σημάδια μελανά, στην πλάτη, τη γάμπα, το σώμα ήταν μελανό» πρόσθεσε.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν παρατήρησε κάτι στην εγγονή του. «Όταν το έβλεπα εγώ δεν είχα δει ποτέ μου τέτοια πράγματα, το έπαιρνε για ένα Σαββατοκύριακο και το έφερνε πάλι».

Για την ψυχολογία της 4χρονης δήλωσε: «Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν είμαι μαζί τους για να ξέρω, για να το βλέπω, αλλά μία φορά μου είχε πει η γιαγιά της, είναι φορές φορές που δεν θέλει να πάει στον πατέρα της».

«Για εμένα προσωπικά είναι άρρωστος στο μυαλό και θέλει στήριξη ψυχολογικά, κανείς άνθρωπος δεν φτάνει εκεί άμα δεν είναι άρρωστος» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε