Αρνείται όσα τού καταλογίζονται ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του, στα Τρίκαλα.

«Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός.

Αλλά και ο πατέρας του δηλώνει ότι ο γιος του είναι αθώος.

Ο 29χρονος θα βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή.

Ο αστυνομικός μιλά για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου του και για καταγεγραμμένες συνομιλίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απειλές.

«Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία, ο γιος μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος, τού έχουν πάρει τα πάντα, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τίποτα, είναι κρατούμενος. Για κάτι το οποίο είναι εντελώς ανυπόστατο» σημείωσε ο πατέρας του αστυνομικού.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Τρικάλων για περιστατικό πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον αστυνομικό.

Η σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα φαίνεται πως έγινε το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου.

Δυο μέρες μετά, το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, η πρώην σύζυγος του αστυνομικού τον κατήγγειλε στην αστυνομία και άμεσα κλήθηκε κλιμάκιο του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων για να δώσει και εκεί κατάθεση η γυναίκα.

Κλήθηκε, επίσης, ιατροδικαστής για εξετάσει το παιδί που βρισκόταν στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία εξέτασης του παιδιού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ήταν σε διάσταση, με την πρώην γυναίκα του αστυνομικού να καταθέτει πως ο 29χρονος ήταν βίαιος και επιθετικός απέναντί της και πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: «Με πείραξε ο μπαμπάς» – Σοκαριστικά στοιχεία για τον αστυνομικό που κατηγορείται για ασέλγεια στην κόρη του