Ο αστυνομικός στα Τρίκαλα που απολογείται σήμερα για τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος της 4χρονης κόρης του, αρνείται μέχρι στιγμής τα όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει ότι η όλη υπόθεση είναι σκευωρία της εν διαστάσει γυναίκας του.

Ειδικοί εξέτασαν το κοριτσάκι που περιέγραψε την κακοποίησή του από τον πατέρα του και κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Η μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε το περιστατικό «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για αυτά που έχουν συμβεί.

Όπως ανέφερε στο Live News «Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της».

Η μικρούλα, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, έδειξε με τα χέρια της και με αναπαραστάσεις μέσα από παιχνίδια, πώς την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρα της πάνω στον καναπέ σε χωριό των Τρικάλων, με τα όσα εξομολογήθηκε να λυγίζουν και τους πιο δυνατούς.

«Η ανήλικη είπε κάποια πράγματα και αυτά θα ελεγχθούν. Με ποιον τρόπο ειπώθηκαν, σε ποιον χρόνο και για ποιον λόγο ειπώθηκαν. Αυτό είναι στοιχείο της δικογραφίας και ερευνάται στο παρόν στάδιο από την κύρια ανάκριση που διενεργείται», σημειώνει ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος κατηγορούμενου.

Ο αστυνομικός φέρεται να ασέλγησε πάνω στο παιδί του εκτός από το σπίτι του και πριν από έναν χρόνο σε διακοπές στο πατρικό του στην Κρήτη, όταν η μικρούλα ήταν τριών ετών, ενώ όλο αυτό το διάστημα ασκούσε ψυχολογική πίεση στο παιδί και της έλεγε «να μην πει τίποτα σε κανέναν».

Τι ισχυρίζονται οι γονείς του αστυνομικού

«Προφανώς σοκαριστήκαμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει αυτό το πράγμα στο σπίτι μου, δεν είπε κανείς ότι είναι ό,τι καλύτερο».

Ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού, προσπαθώντας να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, στέκεται δίπλα στο παιδί του και με σθένος υποστηρίζει ότι αποκλείεται ο γιος του να έχει ασελγήσει πάνω στην εγγονή του.

«Γι’ αυτό τον στηρίζω, όχι τον υποστηρίζω, τον στηρίζω. Έχει διαφορά αυτή η λέξη. Τον στηρίζω γιατί ξέρω ότι είναι αθώος. Στην παρούσα φάση, στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζω πώς συμπεριφερόταν στο παιδί, τι έκανε με το παιδί, γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και όχι μόνο, εγώ όλο το οικογενειακό μου περιβάλλον και ο ευρύς κύκλος του».

Ο αστυνομικός που απολογείται σήμερα υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως είναι αθώος και πως η εν διαστάσει σύζυγός του τον κατηγορεί για λόγους αντεκδίκησης.