Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, συναντήθηκε με τον Θάνο Πλεύρη, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα σε νομικό επίπεδο.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για την επίθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».  Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα νιώθει μια πρώτη δικαίωση από την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα θα υπάρξει συνέχεια από πλευράς τους σε νομικό επίπεδο, καθώς όπως είπε πρόθεσή τους είναι να υποβάλουν μήνυση σε δυο συγκεκριμένους ανθρώπους προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνέργεια στην επίθεση, αν την βοήθησαν και μέχρι ποιο σημείο και αν υπήρχε συνέργεια.

Τέλος, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 που έκαναν λόγο για συνάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο κ. Πλεύρης συνάντησε την Ιωάννα στο γραφείο του και της είπε ότι θα είναι δίπλα της για ότι χρειαστεί. «Δεν ήταν γνωστό και δεν ήθελαν ούτε η Ιωάννα ούτε ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιηθεί αυτή τη συνάντηση», είπε ο κ. Λύτρας.