Απόστολος Λύτρας – Η κατηγορούμενη ήθελε να βλέπει την Ιωάννα να πεθαίνει βασανιστικά

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS, αναφέροντας πως η κατηγορούμενη είχε πρόθεση όχι μόνο να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά και να τη δει να πεθαίνει με βασανιστικό τρόπο.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS, αναφέρθηκε στον «αγώνα» που κατέλαβε η υπεράσπιση της Ιωάννας, για την πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Ο κ. Λύτρας είπε πως ήταν ξεκάθαρος από τη δικογραφία ο σκοπός της κατηγορούμενης, καθώς υπήρχε και το μέσο, δηλαδή το βιτριόλι, όχι μόνο να βλάψει την Ιωάννα αλλά να τη σκοτώσει και να την βλέπει να βασανίζεται καθώς πεθαίνει.

Είναι η πρώτη απόφαση στην Ελλάδα από την οποία οι επιθέσεις από βιτριόλι να θεωρούνται πλέον απόπειρες ανθρωποκτονίας, το οποίο είναι κατάκτηση της κοινωνίας και έως τώρα θεωρείτο ως αδίκημα πρόκλησης σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η υπεράσπιση της Ιωάννας απέδειξε στους δικαστές πως η κατηγορούμενη είχε σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας και όχι απλά να την τραυματίσει.

Τέλος, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα και αυτό αποδεικνύεται από το μέσο που χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη, καθώς δεν επρόκειτο για ένα μαχαίρι ή ένα όπλο αλλά για ένα καυστικό υγρό που προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk