«Καμαρώνω πάρα πολύ. Όταν ήρθα εδώ ήταν μπετά. Δεν υπήρχε τίποτα. Και τώρα έγινε ένα κανάλι που είναι πρώτο» είπε για το MEGA.

Όσον αφορά στην αγάπη του για την πολιτική, σχολίασε πως «οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει πολύ στη ζωή τους, αξίζει να προσπαθήσουν και κάπου αλλού».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στο οργισμένο τουίτ που είχε κάνει εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Δεν μετάνιωσα το τουίτ. Έχω ευαισθησία σε θέματα ρατσισμού. Η κίνησή του ήταν ρατσιστική. Θύμωσα. Είναι δυνατόν να δημοσιεύει τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου; Σοκαρίστηκα όταν το είδα».

Ψυχαγωγία

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες της ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA.

«Πάει πάρα πολύ καλά η Ελεωνόρα Μελέτη. Την αγαπάω πολύ, θα πάει πολύ καλά» είπε.

«Πολύ χαριτωμένη κοπέλα η Δανάη Μπάρκα. Και πέρυσι περίμενα καλύτερα νούμερα, αλλά δεν είχε δυναμώσει γενικά το MEGA. Τώρα που δυνάμωσε το MEGA ανθίζουν και κάποιες εκπομπές που μπορεί να μην πήγαν και τόσο καλά» ανέφερε.

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη, είπε ότι «έλαμψε η τηλεόραση με την επιστροφή της Ελένης. Θα πετύχει ότι και αν γίνει».

Επιπλέον, έκανε λόγο ότι η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε για να μείνει. «Κάνει καλά νούμερα, πάει καλά. Η πρωινή ζώνη θέλει σκληρή δουλειά. Η Καινούργια είναι επικίνδυνη αντίπαλός μας».

Τέλος, ο Σταμάτης Μαλέλης Καταφέρθηκε εναντίον των ριάλιτι.

«Δεν γουστάρω τα ριάλιτι, είμαι απέναντι στα ριάλιτι. Και είμαι ευχαριστημένος που δεν πάνε φέτος τα ριάλιτι. Δεν υπάρχει πιο χυδαίο πράγμα στην τηλεόραση. Υπάρχουν ριάλιτι που ξεφτιλίζουν κανονικά τον άνθρωπο».