Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του φρικτού εγκλήματος στην Κυπαρισσία, όπου η 42χρονη Μόνικα που αγνοούνταν βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού της.

Ο 39χρονος ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία παραδόθηκε στις αρχές της Ολλανδίας, καθώς είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και έρχεται στην Ελλάδα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης» σημείωσε στο Χαμογέλα και Πάλι η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 42χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η δικηγόρος ζήτησε σεβασμό στη μνήμη της θανούσας ενώ περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά βίωσε από τον 39χρονο η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη».

«Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί» σημείωσε.

«Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου» σχολίασε η δικηγόρος. Όπως εξήγησε η ίδια, επειδή οι δύο πρώτες σύντροφοι του 39χρονου κατηγορούμενου πέθαναν, υπήρχαν υποψίες ότι τις σκότωσε αυτός.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της» υπογράμμισε η δικηγόρος. «Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε».

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο την 42χρονη Μόνικα, επειδή την ξυλοκοπούσε.

«Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι»

«Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό» δήλωσε στο Χαμογέλα και Πάλι η κ. Τάνια, ξαδέρφη της άτυχης 42χρονης.

«Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.