Η πορεία της 25ης ταινίας με ήρωα τον δημοφιλή βρετανό πράκτορα 007 προς τη μεγάλη οθόνη μόνο επεισοδιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αρχικά επρόκειτο να προβληθεί στα σινεμά ανά τον πλανήτη τον Νοέμβριο του 2019. Ε

πειτα ωστόσο από την αποχώρηση από το εγχείρημα του σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, αυτό κατέστη αδύνατο. Οι παραγωγοί προσπάθησαν να βρουν μια ημερομηνία στον Φεβρουάριο του 2020, κατέληξαν στον Απρίλιο του 2020, λογάριαζαν όμως χωρίς τον κορωνοϊό.

Ολόκληρη η υφήλιος αντιμετώπιζε μια πρωτόγνωρη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι φαν του 007 θα έπρεπε να κάνουν κι άλλη υπομονή, αυτή τη φορά μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Παρότι το στούντιο της MGM είχε ήδη ξοδέψει 66 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση της ταινίας (και άλλα 250 για τη δημιουργία της), όσο πλησίαζε η επίμαχη ημερομηνία γινόταν φανερό ότι οι θεατές εξακολουθούσαν να αποφεύγουν τις κλειστές αίθουσες, έτσι η πρεμιέρα μεταφέρθηκε τον περασμένο Απρίλιο και τελικά, στις αρχές του τρέχοντος έτους, ελήφθη η απόφαση να προβληθεί το «No Time to Die» αφότου προχωρήσει λίγο το εμβολιαστικό πρόγραμμα, δηλαδή τώρα, το φθινόπωρο του 2021, συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος γράφει όλες τις λεπτομέρειες για την πέμπτη (και τελευταία) φορά που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ στον συγκεκριμένο ρόλο.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθισε ο Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «It» κ.τ.λ.), ενώ τα τρέιλερ που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου προδιαθέτουν για ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ασταμάτητη δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»