Μίκης Θεοδωράκης – Συγκινεί η τελευταία φωτογραφία με τη γυναίκα του

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης με τη γυναίκα της ζωής του, τη Μυρτώ στο δωμάτιο όπου ξεκουραζόταν

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανέβασε φίλος της οικογένειας Θεοδωράκη. Σε αυτήν απεικονίζεται ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης με τη γυναίκα της ζωής του, τη Μυρτώ στο δωμάτιο όπου ξεκουραζόταν.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί προ μηνός, όταν ακόμα η κατάσταση της υγείας του, αν και εύθραυστη, κρινόταν σταθερή.

Εκείνη την ημέρα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο φίλος της οικογένειας Θοδωρής Σεργιάδης είχε βρεθεί η Μυρτώ του στο δωμάτιο όπως συνέβαινε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη φωτογραφία είναι έκδηλη η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον, με τον Μίκη Θεοδωράκη να χαϊδεύει τρυφερά το χέρι της γυναίκας που έμεινε στο πλευρό του και στα δύσκολα και στις χαρές και τις επιτυχίες.

Ο Μίκης Θεοδωράκης γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τη μετέπειτα σύζυγό του Μυρτώ Αλτίνογλου πριν ακόμα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, σε χρόνια δύσκολα για τον ίδιο.

Για τον Μίκη Θεοδωράκη, η Μυρτώ δεν υπήρξε μόνο η σύζυγός του. Υπήρξε η μάνατζέρ του αλλά και η γυναίκα που τον στήριξε σε κάθε του βήμα.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαργαρίτα και τον Γιώργο.

Τα τελευταία χρόνια η Μυρτώ Θεοδωράκη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Είναι πλέον 94 ετών και στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της μέχρι την τελευταία του πνοή και τώρα καλείται να διαχειριστεί αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία