Κανόνες συνωμοτικότητας,  μακριά από τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φαίνεται ότι τηρούσε ο Χρήστος Παππάς στους εννέα μήνες, που παρέμεινε φυγόποινος.

Στο ισόγειο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου κρυβόταν, ο Νο 2 της Χρυσής Αυγής, η Αντιρομοκρατική υπηρεσία, βρήκε δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με συγγενείς και φίλους του στο διάστημα που καταζητείτο.

Τα ευρήματα

Στην έκθεση κατάσχεσης που συνέταξε η Αντιτρομοκρατική και βρίσκεται στη διάθεση της ΕΡΤ, προκύπτει ότι στην τραπεζαρία του διαμερίσματος βρέθηκαν: Δύο κινητά τηλέφωνα, δύο υπολογιστές, ένα τάμπλετ, ένα σκισμένο χαρτί με την εξής σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο υπνοδωμάτιο του Χρήστου Παππά βρέθηκαν ακόμα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση:

Αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον στη διάστημα που καταζητείτο.

Το σημείωμα που ξεκινούσε με τη λέξη «Δάσκαλε»

Ένα από τα κείμενα, που μπήκαν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ».

Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Στο κρησφύγετο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη βρέθηκε και ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις, που ξεκινούν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση.