Οι διάσημοι ανά τον κόσμο σεφ (αγαπημένος μου ο Φεράν Αντριά, ο οποίος μία και μοναδική φορά – αντίθετα με άλλους γνωστούς ακριβοπληρωμένους συναδέλφους του – μαγείρεψε σε ιδιωτικό κύκλο στην Ελλάδα) ετοιμάζουν τις σπεσιαλιτέ τους, εκτός από τις υπερπολυτελείς κατοικίες, σε yachts και παραλίες, όπως π.χ. τη δημοφιλή Ρήνεια σε απόσταση αναπνοής από τη Mykonos.

Οι ομπρέλες σε μια πρόσφατη «εκδρομή» στη Ρήνεια ήταν κόκκινες, κατακόκκινες όπως τα ρουμπίνια (σαν ζουμερά κεράσια) του οίκου Van Cleef & Arpels στα χέρια, τον καρπό και τα αφτιά της Θέκλας. Λατρεμένα αποκτήματα από την Haute Joaillerie στην Place Vendome.

Οι συγκεκριμένες ομπρέλες της Santa Barbara της Καλιφόρνια και ουχί του Αιγάλεω City (από εκεί σφιχτοχέρης φίλος μας εφοπλιστής προμηθεύεται πετσέτες για την κατά τα άλλα πολυτελή θαλαμηγό του) θα γίνουν το απόλυτο trend. Συναγωνίζονται τις iconic blue umbrellas στη La Fontelina Capri.

Ο ιταλός σεφ από το Langosteria Paraggi στο Πόρτο Φίνο ετοιμάζει βασιλικά καβούρια. King crab με διεθνή γαστριμαργική υπογραφή στην Πάτμο.