Το μέγαρο Μαξίμου επιλέγει να μη ρίξει λάδι στη φωτιά των εσωκομματικών διαφωνιών που έχουν ανακύψει για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια.

Υψηλή κοινωνική ευαισθησία

Στο πλαίσιο αυτό και στον απόηχο των ισχυρών διαφοροποιήσεων από τη Μαριέττα Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη που άσκησαν δριμεία κριτική και ουσιαστικά προανήγγειλαν την μη ψήφισή του από την πλευρά τους, η Αριστοτελία Πελώνη επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους κληθείσα να σχολιάσει τις διαφωνίες των βουλευτών της ΝΔ με το νομοσχέδιο.

«Η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή σε ένα νομοσχέδιο υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας» ανέφερε με νόημα η κυβερνητική εκπρόσωπος στον απόηχο και της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο βουλευτών της ΝΔ με τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα μετά και τις αναφορές του τελευταίου που απέδωσε σε «προσωπικά βιώματα» την αρνητική στάση έναντι του νομοσχεδίου από την κα Γιαννάκου και την κα Κεφαλογιάννη, προκαλώντας την ενόχληση και οργή των δύο βουλευτών της ΝΔ.

«Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή να ακούσε τους βουλευτές που εκφράζουν τις απόψεις τους. Γι’ αυτό γίνονται συζητήσεις και διορθώσεις όπου χρειάζεται» περιορίστηκε να πει η κα Πελώνη.