Η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση Μπάιντεν να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων (αρμενικής καταγωγής η ίδια, όπως και η οικογένειά της), θα ένιωθε μάλλον έκπληκτη αν μπορούσε να ακούσει τους δυνατούς ήχους από ένα big κορωνοπάρτι στον Καλαφάτη.

Το προάστιο της Mykonos, εκεί όπου διατηρούν βίλες πολλοί γνωστοί Ελληνες (λιγότεροι σίγουρα από αυτούς στα Χουλάκια, στην Ψαρού, στο Πουλί), γέμισε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με δυνατές μουσικές, φωτορρυθμικά, φωνές και χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ρώτησα ζευγάρι φίλων οι οποίοι διατηρούν κατάλευκο, υπέρλαμπρο «ανάκτορο» εκεί (χωρίς περιστερώνες) ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τα θορυβώδη parties, αφού δεν μπορούν να «προσεγγίσουν» Ελληνες το κοσμοπολίτικο νησί.

Η απάντηση έφθασε αμέσως στα… ευαίσθητα κομψά αφτάκια μου, «στολισμένα» με σκουλαρίκια της συλλογής Venyx by Ευγενία Νιάρχου. «Μα οι ντόπιοι, my dear!» φώναξαν γελώντας δυνατά.

Καλά, πόσοι πια είναι αυτοί οι ντόπιοι, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άνθρωποι πια, σαν τον Νίκι και την Τζήκα Φιλίνη, οι οποίοι συνήθιζαν να «εγκαταλείπουν» για λίγο τη Γενεύη με σκοπό να βρεθούν εκεί; Πρόκειται για τους Μυκονιάτες που επιμένουν να μένουν όλον τον χρόνο στο νησί τους και πάρα πολλούς ανθρώπους αλβανικής καταγωγής που έχουν δημιουργήσει μεγάλη αποικία στο θεαματικό νησί των Ανέμων…