Καλλίγραμμη σύζυγος ελληνολάτρη ινδού μεγιστάνα (όχι, δεν είναι αυτός που αγόρασε τα… ελληνικά κουλουράκια), εκτός από τα διαμάντια Bvlgari και Boucheron, λατρεύει να της «δένουν» μικροσκοπικά αβγά Fabergé σε δαχτυλίδι.

Δεν γνωρίζω αν η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, προχωράει στις ίδιες στυλιστικές «κινήσεις», η πρώην πάντως κυρία Κάνιε Γουέστ θεωρούσε στη διάρκεια επίσκεψής της στο θέρετρο Baden-Baden, όπου υπάρχει ένα εκπληκτικό Μουσείο Fabergé, ότι μπορούσε να αγοράσει το σμαραγδένιο αβγό που ο εμβληματικός εκθεσιακός χώρος είχε αποκτήσει (μέσω διεθνούς δημοπρασίας) από την οικογένεια Ωνάση.

Το συγκεκριμένο αβγό κοσμούσε κάποτε έπιπλο της θαλαμηγού «Christina O», η οποία πλέον δίδεται προς ενοικίαση σε ισχυρούς του χρήματος.

Η Καρντάσιαν, η οποία είχε βρεθεί πριν από μερικά χρόνια στη Μύκονο για τα γυρίσματα του οικογενειακού reality, επιθυμεί να απολαύσει το κατάλευκο των περιστερώνων και το τιρκουάζ της θάλασσας αυτό το καλοκαίρι.

Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, επιθυμεί να ενοικιάσει mansion στον πιο… ήσυχο Καλαφάτη.

Ετσι νομίζει τουλάχιστον η… πτωχή, αθώα Κιμ, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες διατηρεί δεσμό με τον κ. Βαν Τζόουνς του CNN. Η δημοφιλέστερη από τις εκκεντρικές αδελφές Καρντάσιαν, η οποία παίρνει τώρα το πτυχίο της στη Νομική και επιδεικνύει σημαντική ακτιβιστική δράση, μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα για τα… καλαφάτια κορωνοπάρτι!