Το χρυσό «στρογγυλό» βραχιόλι του οίκου De Beers, γεμάτο με μικρά και μεγάλα λευκά διαμάντια, κύλησε στην μπιζουτιέρα.

Δίπλα ακριβώς βρισκόταν μια καρφίτσα σε σχήμα πεταλούδας, με πανάκριβα ζαφείρια και ρουμπίνια του brand Lugano, το οποίο είναι γνωστό σε λίγους και εκλεκτούς. Ισως μόνο σε εκείνους οι οποίοι συνηθίζουν να ταξιδεύουν (προ COVID-19) στο Newport Beach, στο Aspen και στο Palm Beach.

Η Θέκλα έχει αγοράσει την καρφίτσα-butterfly σε μια από τις αποδράσεις της στις ΗΠΑ. Επιθυμία της ήταν να συνδυάσει το κόσμημα με τα πέδιλα Sophia Webster που στολίζονται αποκλειστικά και μόνο στο πίσω τους μέρος με εντυπωσιακές πεταλούδες.

Ενας βαθύς αναστεναγμός ξέφυγε από το πλούσιο στήθος της παιδικής μου φίλης, το οποίο ασφυκτιούσε μέσα στο ροζ ιντιέν φόρεμα του ιστορικού οίκου Oscar de la Renta. Χαμογέλασα πονηρά.

Οι στυλιστικές επιλογές της δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Καλιφόρνια και στη Santa Barbara, επηρεάζουν πλέον πάρα πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Εστω και αν δεν μπορούν να αγοράσουν τα αυθεντικά με υπογραφές De la Renta και Armani. Αξίας χιλιάδων ευρώ.