Σκληρή απάντηση στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Θεοδώρα Τζάκρη, έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας. Η συζήτηση «φούντωσε» στη Βουλή, κατά την τοποθέτηση της κ. Τζάκρη για την bad bank που προτείνει ο διοικητής της ΤτΕ για μείωση των κόκκινων δανείων. Η βουλευτής, ωστόσο, αφού έκανε τοποθέτηση για την άρνησή της (και του ΣΥΡΙΖΑ) να δεχθεί τη δημιουργία της «κακής τράπεζας», αναφέρθηκε και στην Χρ. Παπακωνσταντίνου, η οποία θα είναι η νέα υποδιοικήτρια της ΤτΕ.

Είπε η κ. Τζάκρη: «Είναι εξωφρενικό. Η προέδρος της «badbank» η κυρία Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, ούσα πρόεδρος της PQH επί δύο χρόνια ζούσε στο Παρίσι και προήδρευε της «badbank» από το Παρίσι και ερχόταν δυο φορές το μήνα για να εισπράξει τον μισθό της! Τόσο σοβαρά την πήρατε την «bad bank». Και συνέχισε: «Η κυρία Χριστίνα Παπακωνσταντίνου διακρατεί πέντε δημόσιες θέσεις, κατ’ απονομή του κ. Στουρνάρα, ήτοι πρόεδρος της PQH, μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στο ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής, σε τρεις επιτροπές της Τραπέζης της Ελλάδος και δουλειές κατ’ απονομή από τον Γιάννη για 30 χρόνια. Υπάρχει θέση κυρίες και κύριοι συνάδελφοι «φίλη του Γιάννη Στουρνάρα».

Για να απαντήσει ο Γιάννης Στουρνάρας: «Η κα Παπακωνσταντίνου είναι ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι είναι η κα Τζάκρη.
Είναι μια κυρία με συνεπείς απόψεις, η οποία δούλεψε πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της κρίσης και από τη δουλειά της κυρίας Παπακωνσταντίνου η κυρία Τζάκρη μπορεί σήμερα και είναι βουλευτής. Είναι πραγματικά τιμή μας που προτείναμε στο Υπουργικό Συμβούλιο την κα Παπακωνσταντίνου για Υποδιοικήτρια της Τραπέζης της Ελλάδος.»