Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Αϊντχόφεν με 4-2, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους 16 του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι είναι περήφανος για τον Ολυμπιακό και είναι ευτυχισμένος στο μεγάλο λιμάνι, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία. «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα έλεγα πως η πρόκριση θα παιχτεί και στα δυο παιχνίδια, είναι 180 λεπτά. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σίγουρα και στο άλλο ματς θα μπουν πολλά γκολ, σήμερα παίξαμε το πρώτο ημίχρονο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Για το ότι έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και χαρούμενος και για εμένα και για τον Ολυμπιακό. Ο γάμος αυτός ταίριαξε. Είμαι ευτυχισμένος στην ομάδα και εύχομαι να βελτιωνόμαστε τόσο εσωτερικά, όσο και στην Ευρώπη».