Στο μικρό, ηλιόλουστο, το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου, Πριγκιπάτο του Μονακό αναμένεται το καλοκαίρι να πραγματοποιηθούν οι γάμοι του γιου ζεύγους ισχυρών λιβανέζων επιχειρηματιών.

Το ζευγάρι κατοικεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα έχοντας δημιουργήσει μεγάλες φιλίες στον χώρο του shipping όπου (κυρίως) δραστηριοποιείται.

Οι γάμοι το καλοκαίρι (ο νεαρός νυμφεύεται την ολλανδικής καταγωγής σύντροφό του) αναμένεται να συγκεντρώσουν την αφρόκρεμα των ελλήνων επιχειρηματιών (υπάρχει ωραιότερο λιμάνι να «αράξεις» το yacht όταν δίπλα βρίσκεται η εμβληματική θαλαμηγός «Atlantis II» των Νιάρχων;) από ολόκληρο τον κόσμο.

Στο τυλιγμένο με χρυσές αχτίδες του ήλιου κρατίδιο δραστηριοποιούνται όπως προαναφέραμε άνθρωποι με τεράστιες οικολογικές ανησυχίες.

Πολιτικός γάμος και στον Πειραιά

Στην Ελλάδα ένας από τους νεότερους και πλέον ικανούς επιχειρηµατίες (οι ισχυροί τραπεζικοί όµιλοι τοποθετούν την εταιρεία του Polyeco µε το διεθνές προφίλ στις κορυφαίες δέκα στη χώρα µας), ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος (για εκείνον η οικονοµική ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε την αειφόρο ανάπτυξη και την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον) νυµφεύθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δηµαρχείο του Πειραιά (στο εξαιρετικό, νεοκλασικό της Πινακοθήκης) την πρώην διεθνή αθλήτρια του µπάσκετ και παρουσιάστρια της επιτυχηµένης εκποµπής του Mega «Γυµναστική… από σπίτι» Ζωή Δηµητράκου. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήµαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρουσία πολύ λίγων φίλων.

Ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος (αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της Polyeco SA, της πρώτης και µοναδικής, πλήρως αδειοδοτούµενης κάθετης µονάδας διαχείρισης και αξιοποίησης επικίνδυνων και µη αποβλήτων στην Ελλάδα) δεν είναι µόνο ένας νέος σύγχρονος επιχειρηµατίας που διαθέτει όραµα για την επιχείρησή του και για ένα καλύτερο µέλλον για όλους.

Πρόκειται για εξαιρετικό συλλέκτη. Ιδιοκτήτης µιας εντυπωσιακής συλλογής που συζητείται και θα συζητηθεί ακόµη περισσότερο στο µέλλον. Οσο για την όµορφη Ζωή; Κάνει πλέον γυµναστική µε Οικολογική Συνείδηση…