Το super model Τίνι Βανίλι συνοδεύει το κάτασπρο outfit (φαρδύ παντελόνι με τουνίκ) της ανοιξιάτικης συλλογής Erdem με τα μπριγιαντένια σκουλαρίκια τα οποία φέρουν την υπογραφή του Νίκου Κούλη.

Το σχέδιό τους δεν μοιάζει με εκείνο που φορούσε η μόλις 22 ετών αφροαμερικανή ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν. Είναι όμως εξίσου όμορφα.

Ο κ. Κούλης, ένας πραγματικά ταλαντούχος σχεδιαστής, ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Εγινε γνωστός παγκοσμίως για τις «ιδιαίτερες» συλλογές του, οι οποίες ξεχωρίζουν και δημιουργούν αίσθηση.

Η Οπρα Γουίνφρεϊ, η οποία δώρισε τα σκουλαρίκια στη νεαρή Αμάντα (εντυπωσίασε στην τελετή με το ποίημα που απήγγειλε καλώντας όλους σε ενότητα, κάνοντας μνεία γύρω από την τραγική εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο), η Σκάρλετ Γιόχανσον και πολλές άλλες προσωπικότητες επιλέγουν κομμάτια από τις κολεξιόν του.

Ο Νίκος Κούλης διαθέτει πάθος για τα κοσμήματα και γενικότερα για αυτό που κάνει. Τα κοσμήματά του είναι στις προθήκες των κορυφαίων καταστημάτων στον κόσμο, αν και ο ίδιος επιμένει να διατηρεί την έδρα του στην Αθήνα.

Θυμάμαι πάντα την υπέρκομψη Μελίνα Τραυλού να φοράει φανατικά τα μπιζού του.