Το Laax είναι ένας leading free style προορισμός. Ο κ. Δελμούζος-Κασσανδρής παραδεχόταν ότι ο νεαρός Πανταλέων θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κορυφαίο επαγγελματία σκιέρ, αν δεν τον είχε απορροφήσει το shipping.

Ο μπάτλερ Σουλπίκιος, ο οποίος γνωρίζει καλά την οικογένεια Κουλουμπρή, χαμογελάει πονηρά. Ο νεαρός γόνος με τις πολλές κατακτήσεις είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει σε πρόγραμμα.

Μοιάζει μάλλον αδύνατο να ακολουθήσει κάποιους κανόνες. Η ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση, οι ωραίες γυναίκες και τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικα υδάτινα spots (ακόμα και τους χειμερινούς μήνες), όπου μπορεί να διοργανώνει super parties στο σκάφος του, αποτελούν τη μεγάλη του αδυναμία.

Ο κ. Κουλουμπρής αποφάσισε μετά την επίσκεψή του στο Ντουμπάι να κάνει την καραντίνα του στις Ελβετικές Αλπεις. Ο εγκλεισμός σε εσωτερικούς χώρους δεν ταιριάζει στην ανήσυχη φύση του.

Μετά από μερικές ημέρες εγκλεισμού «πέταξε» στις υψηλότερες βουνοκορφές. Αν και πολύ ψηλά, έστελνε πληροφορίες γύρω από κάποιους Ελληνες οι οποίοι ταξίδεψαν αυτό το διάστημα στο Μονακό (διαθέτουν διαμερίσματα εκεί) με σκοπό να εμβολιαστούν. Περίμεναν από τις Αρχές του πριγκιπάτου να τους ειδοποιήσουν.

Ετσι και έγινε. Τελικά είναι διαφορετικός ο εμβολιασμός με θέα στο… λιμάνι (γεμάτο πολυτελή yachts) και ολόχρυσα ανάκτορα. Το πρώην αγαπημένο Λονδίνο δεν το πλησιάζει πλέον κανείς. Μετρούν πάνω από 1.800 νεκρούς ημερησίως.