Ο κ. Δεντζικιώτης έμεινε οχτώ μέρες στο νοσοκομείο στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη και περιγράφει στο MEGA τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Σε ένα θάλαμο τεσσάρων ατόμων πέρασαν έξι άτομα και οι 3 διασωληνώθηκαν. Αυτά έγιναν μπροστά μου. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω, πρώτη φορά το έχω ζήσει στην ζωή μου. Ήμουν οριακά, όπως μου είπαν οι γιατροί. Ανησυχούσα για το σπίτι και εκεί ήταν θετική και η σύζυγος μου και τα δύο παιδιά μου» ανέφερε ο κ. Δεντζικιώτης συγκλονισμένος.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι: «Ήταν πολύ δύσκολες οι ώρες στο νοσοκομείο. Είσαι ολομόναχος. Τον πόνο που είδα από ανθρώπους της ηλικίας μου και μικρότερης δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Βρέθηκα εκεί μετά από μια εβδομάδα που ήμουν με πυρετό και βήχα. Ξαφνικά έπεσα και λιποθύμησα και τελικά είχα πνευμονία και βρέθηκα στο νοσοκομείο».

«Η σύζυγος  μου είχε πνευμονία αλλά υπέγραψε να μείνει σπίτι με τα παιδιά μου 24 και 17 ετών. Όλα έγιναν ξαφνικά. Αλλιώς τα σχεδιάζαμε. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι τρεις της οικογένειας ήταν σπίτι θετικοί. Δεν είναι κάτι που αφήνεις αμέσως πίσω. Χρειάζεται χρόνος» κατέληξε ο ίδιος.